Skön My Spirit - unna dig en frizon!
Ny kursstart 29 januari 2019


Detta är ett skönt, avslappnande och meditativt My Spirit Yogapass som passar både nybörjare och dig som yogat förut. Tanken är att skapa en frizon i veckan då du tar dig tid för dig själv, att bara vara, att andas, meditera och njuta en stund på Björnekullagården med anor från 1700 talet.

My Spirit Yoga är en yogaform som har fokus på avslappning, andningsövningar och stretch, samt att stimulera nervsystemet och tona kroppen för ökad styrka och smidighet. Vi kommer att prova på solhälsning och några ytterligare asanas, men kursen handlar mer om lugna sittande rörelser, om att vara i nuet och att utveckla sin fulla potential genom enkla övningar som förenar höger och vänster hjärnhalva. Under passen kommer vi även att gå igenom och diskutera valda delar ur yogafilosofin och hur den kan tillämpas på våra liv idag samt hur vi kan utveckla vår hälsa och potential på andra sätt, bl.a. med kost.
 
Tid:      Tisdagar kl. 19-20.15 (75 min) med start den 29/1 2019
Plats:   Björnekullagården, Mungårdsgatan 23   
Del 1:   10 tisdagar: 29/1, 5/2, 19/2, 26/2, 5/3 12/3, 19/3, 26/3,
              2/4, 9/4     (obs, ej v 7 den 12/2)           
Pris:     1 750* kr för 10 tillfällen   

*Om ditt företag betalar avgiften, ex som friskvårdsbidrag, har företaget nu möjlighet att få tillbaka halva kostanden eftersom detta är en kurs som även verkar stressförebyggande och jag har ett samarbete som godkänner detta via Försäkringskassan, som betalar tillbaka halva avgiften. Hör av dig om du vill veta mer!

Du är välkommen att prova- på gratis den 29/1!                             

För anmälan och mer info:
 
Lovisa Mellgren
 
Mobil: 0766-299029,
Email: info@yogaia.se
www.yogaia.se


Management by Yoga

Kan My Spirit Yoga påverka strategiska beslutsprocesser? Det finns ju många studier som visar att yoga har en lugnande inverkan på utövaren och att man upplever ett ökat välbefinnande och energi efter ett My Spirit Yogapass och framförallt vid regelbundet utövande. Vad händer om alla i en ledningsgrupp utövar My Spirit Yoga regelbundet tillsammans?

Jag startade upp en My Spirit Yogagrupp med en ledningsgrupp på Management Studio för att gå till botten med frågan och för att skriva en uppsats. Vi utförde gemensamt My Spirit Yoga vid totalt 8 tillfällen då stressnivå, energinivå, humör och nivå av eventuell smärta utvärderas före och efter varje pass. Tanken var att undersöka både hur stressnivån påverkar en ledningsgrupp totalt, men även hur ledningsgruppens effektivitet och andra faktorer som strategiska beslutsprocesser påverkas av regelbundet utövande av My Spirit Yoga. Resultaten redovisades i juni 2016.

Har du intresse av att ta del av resultaten? Anmäl dig här:

My Spirit Yoga för ledare

My Spirit Yoga kurser som riktar sig till ledare och ledningsgrupper hålls regelbundet under varumärket ProDigma. Önskar ni ett skräddarsytt program för just er ledningsgrupp där yogafilosofi anpassad till modernt ledarskap varvas med lugna My Spirit Yogaövningar för ökat fokus och avslappning? 

Lovisa undervisar i My Spirit Yoga i Göteborg sedan våren 2015.