Föredrag

Är det dags för konferens och ni behöver en talare för att inspirera era anställda? Önskar ni ett tema med fokus på livskunskap, hälsa, stressförebyggande åtgärder, eller kanske om den senaste utvecklingen inom energiområdet? 

Kanske behöver ni någon som med externa ögon, mycket energi och inspiration hjälper till att facilitera en konferens eller strategidagar?

 

Jag skräddarsyr föredrag och uppdrag efter era önskemål. Efter 18 år i ledande befattning vet jag vilka krav som ställs på externa föredragshållare såväl som konsulter och kommer att överträffa era förväntningar och utmana era föreställningar både om verksamheten och livet.

Den oväntade vägen till framgång

Mindfullness och yoga sveper som en våg över de stora bolagen i USA, där de som insett den kraftfulla potentialen arrangerar öppna klasser i bl.a. yoga, mindfulness och meditation för sina medarbetare. Flera inreder även särsklida "quiet rooms" för eftertanke, reflektion och meditation, där medaretarna kan dra sig tillbaka och landa. Ledare är givetvis den grupp som kan göra störst skillnad på ett bolag och påverka resultatet mest. Hör vad den senaste forskningen säger och hur vinsten kan maximeras samtidigt som välbefinnandet ökar i bolaget med nya verktyg.

Maten som medicin

Hur många av oss tänker på vad vi äter? Allt fler förvisso, men vet vi vad maten innehåller? Och, hur mycket näring är det egentligen i vår processade mat? Vad finns det för alternativ och hur skulle vi kunna äta om vi betraktar maten som medicin? Dessa och många fler frågor besvaras i ett inspirerande föredrag.

Försök undvika att ligga på topp!

Alla önskar att ligga på topp, att ha flow och att bli lycklig. Men, att ligga på topp innebär också att man kommer att få uppleva djupa dalar. Hur skulle det vara att leva mer som "Linus på linjen" och uppleva harmoni och lycka i vardagen? Om att få livspusslet att gå ihop och att lägga tid och kraft på rätt saker. Ett livsfiolosofiskt föredrag som utmanar dina vanor och fixa föreställningar.

Föredrag för företag

Jag kombinerar och skräddarsyr föredrag för företag anpassade efter en strategiworkshop eller medarbetardag. Se även ProDigmas övriga utbud och tjänster till företag inom management!