Vad är Gaia?

I den grekiska mytologin stod Gaia för Moder Jord. Att miljöförstöring, gifter och exploatering idag hotar Moder Jord råder det ingen tvekan om. Att vi alla kan göra vårt bidrag är inte lika tydligt. Tar du ditt ansvar?
 

Om Yogaia

Yogaia startades av Lovisa Mellgren med en förhoppning om att genom Yoga öka medvetenheten för att åstadkomma mer reflektion, medvetna beslut, klokare personliga val och på sikt en bättre värld. Yogaia vill verka för att ifrågasätta vad var och en av oss väljer att lägga vår tid och kraft på och hur vi kan leva vår fulla potential.

Yogaia = Yoga + Gaia

Yogaia står för Yoga i kombination med Gaia, dvs Moder Jord.

Tanken är att hela både dig, dina relationer och jorden genom ökad medvetenhet och yoga.

Vision

Att sprida medvetenhet genom Yoga. Att alla människor skall kunna leva sin fulla potential. Att jorden och människor åter kommer i balans.

Värdegrund

Starkt kundfokus
Innovativt tänkande
Att leva i nuet
Att kombinera medvetenhet med affärer

Om Lovisa

Lovisa är Yogalärare inom My Spirit Yoga vilket är en helhetsyoga med fokus på medvetandeutveckling och att leva sin fulla potential. Yogalärarutbildningen är en omfattande yogalärarutbildning på över 500 studietimmar. Utöver detta kommer hemuppgifter, självstudier, praktik samt en uppsats. Lovisa är i grunden utbildad Civilingenjör inom miljöteknik och  har under 20 års tid arbetat som ledare inom olika verksamheter med inriktining mot miljö och energi. Lovisa arbetar idag som Managementkonsult från ProDigma AB inom management och miljöteknik och brinner för att utveckla ledare och organisationer utifrån yogiska principer.  För mer info om Lovisa, tryck på knappen nedan för att komma till Lovisas profil på linkedin. Alternativt diekt till ProDigmas hemsida.